Blogg

Tiden bara rusar iväg när man har kul och när man har mycket att göra. På måndagar går jag och Micra en rallylydnadskurs som jag igentligen skulle ha gått med Limbo men löptikar är ju även tillåtet där så han hade svårt att konsentrera sig på mig och skyltarna

så det blir till att träna hemma istället och fortsätta med agilityn där det är lite mera fart i, så jag bytte till Micra i stället och både hon och jag tycker att det är jätte kul. Micra är en helt underbar tjej att träna med hon är med på allt och är hur lätt lärd som helst så det ska bli kul att få komma ut och tävla nu till våren.

PÅ tisdagar håller jag fortfarande på med min SKKs uppfödarutbildning som är jätte intressant och lärorikt.

Jag har gått färdigt en utbildning i reproduktion för uppfödare på Västra Djursjukhuset som jag och Ammi gick på onsdagar.

Så nu och 6  onsdagar framöver blir det agilitykurs för Micra.

På tisdagar och torsdagar har både Simon & Elin fotbolls träning och så börjar fotbolls kupperna komma i gång nu till våren,

samt så jobbar man heltid och läxor med barnen ska göras så det är tur att min goa och underbara man Tony hjälper till så jag kan hålla på med mitt stora intresse för hundar.

11. apr, 2013

0

Senaste kommentarer

19.12 | 14:52

Hej Linda Vill att Levi ska ha ett nytt hem som inte är för lång bort. MVH Nina

17.12 | 21:56

Hei jeg borti Norge og driver med agility og avl. Lurte på om du kunne send...

12.04 | 15:58

Hej Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång? Med vänlig ...

28.01 | 08:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undra...